"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/04/2014

PP i PSOE voten junts contra concert econòmic i per defensar l’autopista Campos-Llucmajor

El ple del Consell de Mallorca només aprova, per unanimitat, cinc de les 39 propostes de resolució de MÉS per MallorcaEl ple del Consell de Mallorca ha aprovat cinc propostes de resolució de MÉS per Mallorca fruit del debat de política genera celebrat recentment, del total de 39 propostes presentades. Les propostes aprovades per unanimitat són les següents:

 

5.- MÉS per Mallorca insta al govern del Consell de Mallorca a treballar durant el present any per oferir als ciutadans i ciutadanes de Mallorca un vertader servei telemàtic, per tal de donar un servei més àgil i transparent, simplificant tràmits i reduint la burocràcia proposant si cal canvis en la legislació, aprofundint en la modernització de la institució.

 

9.- MÉS per Mallorca insta al govern del Consell de Mallorca a adoptar mesures per potenciar i incrementar la reducció, la reutilització i el reciclatge, especialment als municipis de més de 20.000 habitants.

 

24.- MÉS per Mallorca insta al govern del Consell de Mallorca a continuar i incrementar la protecció del patrimoni natural, cultural, històric i etnològic per fer possible la preservació i projecció de la identitat pròpia del país, bàsica pel desenvolupament social i econòmic.

 

30.- MÉS per Mallorca insta al govern del Consell de Mallorca a convocar la Junta de Patrons de la Fundació Teatre Principal per explicar quan s’arreglaran les deficiències de les obres de reforma del teatre i les darreres actuacions en relació a les indemnitzacions als treballadors acomiadats, així com també a reconèixer públicament els mèrits de la recuperació de més de 5 milions d’euros de l’IVA de les obres de reforma.

 

35.- MÉS per Mallorca insta al govern del Consell de Mallorca a donar solucions immediates als propietaris que se’ls expropia el seu únic habitatge i complir els compromisos adquirits amb els veïns de Son Ferriol en relació a les obres del segon cinturó.

 

La resta de les propostes de resolució han estat rebutjades amb els vots del PP, tret de tres propostes que han estat rebutjades amb els vots de PP i PSOE. Aquestes han estat les propostes que només han comptat amb el suport de MÉS per Mallorca:

 

18.- MÉS per Mallorca insta al govern del Consell de Mallorca a treballar per reclamar a l’estat espanyol un tracte fiscal just i fonamentat en el concert econòmic per tal que els ciutadans i ciutadanes disposin dels serveis públics que els pertoca d’acord amb la seva contribució fiscal i que ens conduirà a la reactivació econòmica.

 

31.- MÉS per Mallorca insta al govern del Consell de Mallorca a que renegociar el conveni de carreteres i que les seves prioritats siguin el rescat de la concessió del túnel de Sóller, el rescat de la concessió de la carretera de Manacor i les variants de Sant Joan, Lloseta, Artà, Algaida, Sineu i la Nord de Son Ferriol.

 

34.- MÉS per Mallorca insta al govern del Consell de Mallorca a retirar el projecte d’autopista Campos-Llucmajor i substituir-lo per un que solucioni la perillositat i sigui compatible amb la protecció del territori i la defensa del medi ambient.


Documents

Propostes de resolució de MÉS per Mallorca (CIM) (273 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: