"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/04/2014

La regidora San Gil improvisa i fa el ridícul amb una instrucció que ha acabat per retirar 10 dies més tard de la seva aprovació

MÉS per Palma celebra que el PP de Cort hagi rectificat però la regidora ecosobiranista Neus Truyol alerta de possibles abusos policials i males interpretacions si finalment s’aprova una Ordenança de CivismeLa coalició ecosobiranista de Palma lamenta la improvisació i el ridícul que ha demostrat el PP de Cort, i especialment la regidora de Govern Interior Irene San Gil, en relació a la instrucció aprovada l’1 d’abril per prohibir l’activitat de músics i artistes a la zona de s’Hort del Rei i la Seu.

 

MÉS per Palma denuncia la mala gestió de la regidoria de Govern Interior al voler imposar restriccions que ja estan contemplades en una norma que s’està tramitant i que encara no està aprovada definitivament. “Ha quedat palès que San Gil improvisa fins a caure en el ridícul de retirar una instrucció 10 dies després d’aprovar-la”.

 

Neus Truyol, regidora de MÉS per Palma alerta que la instrucció polèmica va néixer de l’acord entre les regidores de Govern Interior i Seguretat Ciutadana, però que en cap cas era una instrucció dirigida als policies. Però la policia l’havia començat a aplicar. “Molts errors que ens fan sospitar d’irresponsabilitat per part de San Gil i els seus, sabent que és un tema molt delicat”.

 

“L’únic que ens ha demostrat aquest cas és que, si s’arriba a aprovar l’Ordenança d’In-Civisme, tal i com pretén el PP, els ciutadans de Palma estan exposats a males interpretacions de la norma o fins i tot abusos policials”, conclou Truyol. L’ordenança és una norma que afectaria a molts col·lectius, i que preveu altes dosis de sanció i repressió. “Amb una ordenança tan ambigua, l’aplicació arbitrària i erràtica pot ser la cançó de cada dia”. MÉS per Palma considera que els fets al voltant d’aquesta “instrucció” ha estat un clar exemple de la perversitat de l’In-Cívica.

 

Així mateix, MÉS per Palma se solidaritza amb els artistes de carrer, que són víctimes d’un intent d’estigmatització. “El PP vol que la gent vegi als artistes com a conflictius, quan són un valor cultural a potenciar”, apunta Truyol.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: