"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/04/2014

Joan Massanet, nou Secretari General de l’agrupació del PSM-Entesa de Son Servera

La nova Comissió Executiva estarà formada per Maria Bel Prieto com a tresorera, José Ramón Hernández assumirà les tasques de secretari d’organització, i Antoni Oliver la presidència.L’agrupació del PSM-Entesa de Son Servera ha elegit avui als membres que conformaran la nova Comissió Executiva. L’acte, celebrat a la galeria Ca’n Dinsky, ha triat a Joan Massanet com a nou Secretari General de l’agrupació en substitució d’Antoni Oliver, el qual assumirà les funcions de presidència i, per tant, seguirà vinculat de manera activa a l’agrupació serverina.

 

Massanet ha manifestat la seva voluntat de “treballar per fer de Son Severa el municipi que mereix ser”. El nou Secretari General també ha volgut “agrair la tasca desenvolupada fins ara per Antoni Oliver i Antoni Cànoves dins l’agrupació i dins el municipi en general”.

 

La resta d’integrants de la nova Comissió Executiva son Maria Bel Prieto, que assumirà les funcions de tresoreria de l’agrupació, i José Ramón Hernández, qui s’encarregarà de les tasques de Secretari d’Organització.

 

L’acte ha comptat amb la presència de Biel Barceló, Secretari General del PSM-Entesa i diputat al Parlament de les Illes Balears, i Joan Font, conseller al Consell de Mallorca. Barceló ha lloat i ha agraït la “passa donada pels nous membres de la Comissió Executiva ja que seran els encarregats de tirar endavant un projecte per fer de Son Servera un municipi millor”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: