"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/04/2014

MÉS per Palma constata la preocupació dels petits comerciants del Coll d'en Rabassa davant l’amenaça de les grans superfícies

La coalició ecosobiranista ha realitzat una visita pels principals petits i mitjans comerços de la zona per distribuir el full informatiu que alerta de la proliferació de nous mega centres comercials a les immediacions de Ciutat. En total hi ha projectats més de 240.000 metres quadrats de nova superfície comercialAntoni Verger: “Molts comerços del Coll temen haver de tancar en els propers mesos per mor d’una doble amenaça: l’ampliació del Carrefour i el nou centre comercial a Ses Fontanelles”


Els regidors de MÉS per Palma i un grup de voluntàries i voluntaris de la coalició han visitat els petits i mitjans comerços de la barriada del Coll d'en Rabassa, distribuint un fulletó informatiu sobre les conseqüències que pot tenir per al petit comerç la proliferació de grans superfícies comercials.

 

Els petis comerciats de la zona han manifestat la seva  preocupació per l'impacte negatiu que està tenint per a la seva activitat la competència que els fan les grans superfícies comercials i estan segurs que s'agreujarà amb l'ampliació del Carrefour del Coll d'en Rabassa i la construcció del megacentre comercial de Ses Fontanelles. Al carrer principal del barri, “ja hi ha 9 comerços amb les portes tancades i molts altres veuen perillar la seva activitat quan obrin les portes els nous grans establiments”, afirma Antoni Verger, portaveu ecosobiranista.

 

És per això, que MÉS per Palma ha editat aquest full informatiu, per tal d’ampliar la conscienciació social i alerta els ciutadans sobre les polítiques del PP que estan fomentant la proliferació de nous i ampliacions de mega centres comercials a l’extraradi de Ciutat. “El model equivocat de consum i comerç de l’Ajuntament de Palma està duent a la ruïna a moltes famílies que tenen petits i mitjans comerços. Està condemnant a mort al petit comerç”.

 

Antoni Verger, Neus Truyol i la resta de voluntaris han explicat als comerciants, que principalment són empreses familiars, que la coalició exigeix una moratòria a les grans superfícies i s'oposa a la "barra lliure" dels horaris i dies d'obertura, que beneficia principalment les grans superfícies, i l’elaboració del Pla Director D’Equipaments Comercials.

 

En aquest sentit, Verger ha recordat que la política del PP, favorable a les grans superfícies comercials, “suposarà un revés per als interessos del petit comerç de tota Palma. És necessari canviar el model de comerç, fomentant el petit de comerç de proximitat en comptes del model anglosaxó de grans superfícies a les immediacions de la ciutat”.

 

A continuació us adjuntam una imatge i el full informatiu.


Documents

Full informatiu sobre Petit Comerç Palma (480 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: