"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 03/04/2014

M脡S expressa la seva solidaritat i suport als estudiants encausats per l鈥檕cupaci贸 pac铆fica de la Conselleria d鈥橢ducaci贸

Davant l鈥檌nici del judici penal a les persones encausades per ocupar la Conselleria d鈥橢ducaci贸 ara fa dos anys, la coalici贸 ecosobiranista expressa la seva solidaritat amb les persones que van efectuar una protesta pac铆fica en defensa d鈥檜n dret fonamental: el dret a l鈥檈ducaci贸.MÉS per Mallorca ha mostrat avui el seu suport als estudiants encausats per defensar pacíficament el dret a l’educació. Segons mostren els vídeos que s’han difós, l’actuació d’aquestes persones va ser en tot moment pacífica. Encara que pugui sorprendre l’ocupació d’un edifici públic, cal entendre aquesta actuació en el marc de la involució i les retallades patides pel sistema educatiu espanyol i de les Illes Balears, que ha provocat una resposta massiva de la societat reclamant una educació pública, de qualitat i en català. MÉS per Mallorca recorda que la mobilització més gran de la ciutadana que ha tingut lloc en aquesta illa va ser precisament per aquest motiu.

 

Segons MÉS per Mallorca, l’única resposta per part del govern Bauzá a aquesta mobilització social ha estat la repressió, ja sigui a través de multes, pressions al personal docent, o fins i tot a través de procediments judicials, com és el cas de l’ocupació de la Conselleria d’Educació.

 

La formació ecosobiranista assegura que la qualitat d’un governant es mostra amb la seva capacitat de donar resposta a les demandes de la ciutadania. MÉS per Mallorca recorda que amb la negativa a negociar qualsevol aspecte rellevant de la reforma educativa i amb la seva actitud repressiva, el Govern del PP demostra una vegada més la seva incapacitat per a dirigir aquesta comunitat autònoma.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: