"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/04/2014

“El Govern del PP utilitza els inspectors educatius com la Gestapo”

Nel Martí: “els inspectors s’haurien de centrar en la seva funció orientadora i d’assessorament, i no en perseguir els símbols”El Grup Parlamentari MÉS rebutja la utilització dels inspectors educatius per part del Govern per perseguir els símbols en defensa d’una educació pública, de qualitat i en català. L’equip polític de la Conselleria d’Educació està donant ordres als inspectors perquè aixequin acta dels incompliments de la llei de símbols, que ataca el dret fonamental a la llibertat d’expressió.

 

El diputat Nel Martí afirma: “El Govern utilitza els inspectors com una Gestapo. El Departament d'Inspecció té les funcions d'assessorament, orientació i control, però la consellera Camps només dóna ordres en control amb finalitats clarament repressives i intimidatòries. A Camps no li interessa el compliment de la llei de símbols, sinó com a eina intimidatòria”. Martí recorda que la Conselleria incompleix la llei de símbols a la Delegació de Menorca, a les oficines del SOIB..., i que Salut també la incompleix en centres salut, oficines consum, etc.

 

“Des del Grup MÉS consideram que els inspectors s’haurien de centrar en la seva funció orientadora i d’assessorament en temes derivats de la LOMQE, que el curs q ve comença a implantar-se, i en les conseqüències del TIL”, afirma el diputat menorquinista.

 

Quant al control de webs, Nel Martí afirma: “sospitam que la intenció és controlar-ne el contingut, per després limitar-lo. No ens estranyaria que Camps volgués impedir que els resultats acadèmics del curs present es publiquessin, per evitar una nova evidència del fracàs del TIL, del “TILtànic”, del nou fracàs escolar generat pel TIL”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: