"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/04/2014

“El PP de Bauzá no ha romput amb el seu passat corrupte”

Biel Barceló lamenta el resultat del debat d’ahir sobre l’indult a Jaume Matas, i avança que el Grup MÉS sol·licitarà per escrit que s’enviï l’acta de la sessió al Consell de MinistresEl Grup Parlamentari MÉS sol·licitarà per escrit a la Mesa del Parlament que s’enviï el diari de sessions de la cambra amb l’acta de la sessió plenària d’ahir al Consell de Ministres, per tal que li quedi constància al Govern de l’Estat del debat produït arran de la proposició no de llei relativa a l’indult a l’expresident Jaume Matas.

 

Així ho ha explicat el portaveu del Grup MÉS, Biel Barceló, després de la Junta de Portaveus del Parlament. Barceló afirma: “És important que se sàpiga quina és la posició de cada grup en relació als indults als polítics corruptes en general, i a l’indult a l’expresident Matas en particular, encara que no hi hagués hagut acord”.

 

El portaveu del Grup MÉS, que qualifica de “decebedor” el resultat del debat sobre l’indult a Matas, remarca la “incoherència del senyor Bauzá”. Recorda que en el debat d’investidura Bauzá va arribar a afirmar que l’únic que havia apostat per la regeneració havia estat ell, i que no tendria problemes per “fer el que calgués perquè la societat recuperàs la confiança en els polítics”. Biel Barceló diu: “Ahir aquestes paraules varen quedar en no res. El PP no ha romput amb el passat, segueix protegint i defensant els corruptes del seu partit. Bauzá ha tornat a faltar a les seves promeses de regeneració política”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: