"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/03/2014

Es constitueix l’assemblea de MÉS per Marratxí amb Joan Francesc Canyelles com a coordinador general

Els militants i simpatitzants de la coalició elegeixen Aina Amengual com a secretària d’organització, i Lila Thomàs com a secretària de comunicacióL’Assemblea Constituent de MÉS per Marratxí, que aplega els militants i simpatitzants de la coalició, ha constituït l’assemblea de la formació al municipi. Els participants han elegit una coordinadora encapçalada per Joan Francesc Canyelles com a coordinador general, que també integra n’Aina Amengual com a secretària d’organització i na Lila Thomàs com a secretària de comunicació.

 

La constitució de l’assemblea de MÉS per Marratxí s’inscriu en el procés de constitució de les assemblees locals de la coalició MÉS per Mallorca arreu dels municipis de l’illa, amb l’objectiu d’enfortir la formació, obrir-la a la societat i arrelar-la al territori. Les assemblees locals de la coalició MÉS estan obertes, a més dels militants de les agrupacions locals dels partits integrants (PSM-Entesa i IniciativaVerds), a la participació dels simpatitzants de la formació als municipis.

 

L’Assemblea Constituent de MÉS per Marratxí també va decidir organitzar una jornada de treball, oberta als simpatitzants de la formació progressista i mallorquinista dels diferents nuclis de Marratxí, que tindrà com a objectiu “perfilar les solucions que proposam davant les mancances del poble, per tal de presentar una alternativa amb garanties front al govern municipal conservador del PP”, segons explica Joan Francesc Canyelles.

 

Els coportaveus de MÉS per Mallorca, Biel Barceló i Fina Santiago, han participat a l’Assemblea Constituent de MÉS per Marratxí per donar suport al procés de consolidació de la formació en aquest municipi.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: