"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/04/2014

El PP protegeix Jaume Matas i evita instar el Govern de l’Estat a denegar-li l’indult

Els conservadors rebutgen al Parlament la proposta del Grup MÉS perquè Rajoy negui la mesura de gràcia a l’expresident condemnat per corrupcióEl Parlament ha rebutjat una proposició no de llei del Grup MÉS per instar el Govern de l’Estat a denegar l’indult a l’expresident Jaume Matas, condemnat per delictes de corrupció política (i que està pendent de la concessió de l’indult per evitar entrar a presó).

 

La iniciativa de la formació progressista i mallorquinista també pretenia instar l’Executiu espanyol a modificar la llei de l’indult per tal que els polítics condemnats per corrupció no puguin ser indultats.

 

La portaveu adjunta del Grup MÉS, Fina Santiago, ha afirmat: “Matas no mereix l’indult: no està malalt, no té fills petits, no ha mostrat penediment... El Parlament ha d’enviar un missatge clar: que els ciutadans de Balears no volem que se li concedeixi l’indult”. I afegeix que “els polítics no han de poder indultar els polítics corruptes”.

 

Aquest era el segon intent perquè el Parlament instàs el Govern espanyol a modificar la llei de l’indult amb l’objectiu que les persones condemnades per delictes de corrupció no puguin acollir-se a la figura de l’indult.

 

El Grup MÉS demanarà que la cambra enviï els resultats de la votació al Govern de l’Estat, perquè li quedi constància que hi ha una part important de la població de Balears, representada al Parlament, que vol que no s’indulti Jaume Matas.


Documents

PNL del Grup MÉS per instar el Govern de l'Estat a denegar l'indult a Jaume Matas (182 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: