"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 23/02/2005

El PSM lamenta que el Govern no consideri una prioritat obrir els espais tancats de l鈥橦ospital de Son Ll脿tzer

El PSM lamenta que el Govern de les Illes Balears no consideri priorit脿ria l鈥檕bertura dels espais tancats de l鈥橦ospital de Son Ll脿tzer. Els nacionalistes critiquen que el PP hagi votat en contra de la proposici贸 no de llei, discutida aquest horabaixa a la Comissi贸 No Permanent de Salut, en la qual el PSM instava el Govern a obrir urgentment tots els espais de l鈥橦ospital de Son Ll脿tzer i a dotar-los dels recursos humans i materials necessaris per al seu funcionament.

Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM, considera incomprensible que, tot i la situaci贸 de saturaci贸 de la sanitat p煤blica, continu茂 tancada tota una planta, amb capacitat per uns 120 llits, que podrien donar cobertura als malalts que han d鈥檈sperar fins a tres dies a urg猫ncies. Mascar贸 afirma que 鈥渁mb aquestes actituds, el Govern de les Illes Balears deixa molt clar que est脿 apostant per la sanitat privada en detriment de la p煤blica, mentre que els ciutadans de les Illes Balears estam pagant dues vegades pel mateix servei鈥.

El PSM posa de manifest que els hospitals p煤blics de Balears, especialment els de Mallorca pateixen mancances en molts d鈥檃spectes, per貌 sobretot d鈥檈spai f铆sic. Segons els nacionalistes 茅s ben coneguda la situaci贸 de sobresaturaci贸 de l鈥橦ospital de refer猫ncia de Son Dureta que ha obligat a la ger猫ncia a habilitar els anomenats llits X i aquesta situaci贸 s鈥檋a est猫s als altres hospitals p煤blics.

Mascar贸 tamb茅 posa de manifest que 鈥渁questes situacions provoquen que el personal que treballa a aquests hospitals es vegi sotm猫s a una sobrec脿rrega excessiva de les seves tasques habituals, sobrec脿rrega que repercuteix negativament en la qualitat de l鈥檃tenci贸 que reben els pacients鈥. En aquest sentit, la diputada nacionalista considera que 鈥渏a 茅s ben hora que els ciutadans de les Illes Balears rebin una atenci贸 hospitalaria adequada i de qualitat鈥.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: