"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/03/2014

MÉS per Mallorca demana la caducitat de l’Interès General del Golf de Son Saletes

El portaveu al Consell, Joan Font, ha registrat avui la petició d’inici de l’expedient de caducitat de l’Interès General del projecte al·legant que el promotor no ha sol·licitat cap llicència dins el plaços marcats per l’article 37.4 de la Llei de Sòl Rústic de les Illes Balears.El portaveu del grup de consellers MÉS per Mallorca, Joan Font, i el regidor dels Independents de Sencelles, Francesc Oliver, han registrat avui una sol·licitud per tal que el Consell iniciï l’expedient de caducitat de l’Interès General del projecte del Golf de Son Saletes de Sencelles.

 

El conseller ecosobiranista ha fet referència a l’article 37.4 de la Llei 6/1997 de Sòl Rústic de les Illes Balears que contempla que el promotor només té sis mesos per sol·licitar la llicència després de la declaració d’Interès General. “Exigim al Consell que iniciï la caducitat de l’Interès General del projecte ja que el promotor no ha sol·licitat l’oportuna llicència davant l’Ajuntament de Sencelles dins els plaços marcats per la llei”, ha dit Font.

 

Font també ha recordat que “aquest és un projecte amb el segell del PP, per dos motius: el promotor és la família Ventura-Rubí, i els representants populars a la Comissió d’Urbanisme foren els únics que votaren a favor de l’Interès General del projecte”.

 

Per la seva part, el regidor dels Independents de Sencelles, Francesc Oliver, ha manifestat la rotunda oposició de tot el poble a aquest projecte i ha assegurat que el seu consistori no ha tramitat cap sol·licitud de llicència per tal d’iniciar les obres del Golf de Son Saletes. “El nostre municipi no té els recursos suficients per fer front a un camp de golf. El projecte no garanteix el subministrament d’aigua potable pels seus habitants”, ha conclòs Oliver.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: