"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/03/2014

MÉS per Mallorca celebra el desistiment del projecte d’hotel i camp de golf a Son Salas

El portaveu al Consell, Joan Font i el regidor de MÉS per Marratxí, Joan Francesc Canyelles mostren la seva satisfacció després que la Comissió Insular d’Urbanisme hagi declarat el desistiment del projecte d’hotel de cinc estrelles i camp de golf a Son Salas (Marratxí).El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha manifestat avui la seva satisfacció després que la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme hagi declarat la desestimació del projecte de construcció d’un hotel de cinc estrelles i d’un camp de golf a la finca de Son Salas, ubicada al terme municipal de Marratxí.

 

Font ha manifestat que “aquest tipus de turisme ja està prou explotat a Mallorca. El nostre grup celebrem que finalment aquest camp de golf i aquest hotel no es construeixin”.

 

Per la seva part, el portaveu de MÉS per Marratxí, Joan Francesc Canyelles, ha recordat que “aquest tipus de turisme es caracteritza pel seu elevat consum de territori i de recursos, per aquest motiu estam satisfets amb la decisió adoptada”.

 

Cal recordar que el promotor d’aquest projecte és l’empresa DABNEY SLU, qui va demanar al Consell de Mallorca la declaració d’Interès General. L’administració insular va sol·licitar a dita empresa documentació per tal de dur aquesta declaració a la Comissió d’Ordenació del Territori i Urbanisme, però DABNEY SLU no l’ha presentada.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: