"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/03/2014

Antoni Verger: “El PP ha autoritzat la construcció de més de 240.000 m2 de noves gran superfícies comercials a l’extraradi de Palma”

El portaveu de MÉS per Palma alerta que el PP està ferint de mort al petit i mitjà comerç de Ciutat i per això avui la coalició inicia una campanya informativa per aturar aquesta política “irresponsable i submisa als especuladors de les grans cadenes comercials”MÉS per Palma manifesta una profunda preocupació per l’atac i el cop mortal que suposen les polítiques del PP pel petit comerç de Palma. El sector ja denuncia que des de l’inci de la crisi més de 2.000 comerços han hagut de tancar les seves portes.

 

El PP està propiciant un desenvolupament sense precedents de noves grans superfícies comercials, obertures els diumenges, liberalització d’horaris, rebaixes, etc. Tot això representa una competència ferotge amb la que el petit comerç no pot competir en igualtat de condicions.

 

“Hem de posar fre a les grans superfícies comercial i la manera de fer-ho és aprovant una moratòria en l’atorgament de noves llicències comercial per al de tenir marge de temps per iniciar la tramitació del Pla Director Sectorial d’Equipaments Comercials”. Verger incideix en què aquest pla director és una demanda del sector que el PP al Govern i al Consell de Mallorca es neguen a escoltar.

 

El portaveu de MÉS per Palma afirma que Ses Fontanelles és l’exemple clar d’un model d’urbanisme despietat i destructor del medi natural, irrespectuós amb els valors de l’ecologisme i el turisme de qualitat i diversificat; un exemple del model de consum desmesurat i submís a les grans cadenes comercials que promou el PP, que aposta per un model anglosaxó amb grans superfícies als extraradis de les ciutats. També és una barbaritat permetre la mega ampliació del Carrefour del Coll de’n Rebassa.

 

MÉS per Palma ha presentat un full informatiu que resumeix aquesta qüestió i ha iniciat la campanya informativa que durà a terme d’ara en endavant per arribar a tots els barris de Palma i conscienciar a la ciutadania de la gravetat de les conseqüències que genera la política del PP pel petit comerç a Palma.

 

Us adjuntam una imatge i el full informatiu mencionat on trobareu la informació detallada dels metres quadrats de nova construcció que estan ja autoritzats i alguns d’ells en marxa i que sumen l’esfereïdora xifra de 240.000 m2.


Documents

Full informatiu sobre Petit Comerç Palma (4476 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: