"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 22/02/2005

El PSM denuncia que el Govern posa traves a les entitats juvenils per accedir a subvencions

El PSM critica la convocat貌ria de subvencions per a 2005 de la DG de Presid猫ncia i Esports, publicada al BOIB n煤m. 28, de 18 de febrer, destinades a entitats sense 脿nim de lucre que duen a terme activitats de prevenci贸, de temps lliure i d鈥檌nter猫s general per a la inf脿ncia i la joventut.

Els nacionalistes afirmen que no 茅s de rebut exigir la presentaci贸 d鈥檃val bancari del 125% de la quantitat concedida, a entitats sense 脿nim de lucre que realitzen activitats d鈥檌nter猫s general.

Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM, assegura que l鈥檈xig猫ncia d鈥檃quest aval, a m茅s d鈥檌ncrementar el cost de les activitats per a les entitats, pot suposar tamb茅 que entitats que no tenen patrimoni no puguin obtenir subvenci贸 per dificultats en l鈥檕btenci贸 de l鈥檃val.

Mascar贸 considera que deixar la possibilitat que sigui a la resoluci贸 de concessi贸 on es pugui eximir de presentar l鈥檃val suposa una manca de transpar猫ncia en no saber quins criteris es seguiran per eximir-ne.

El PSM demana a la consellera Puig que, at猫s que haur脿 de fer una modificaci贸 de la convocat貌ria per a correcci贸 d鈥檈rrors (com que la justificaci贸 ha de ser abans de gener de 2005, entre d鈥檃ltres) aprofiti per eliminar la necessitat de presentar aval bancari.

Els nacionalistes asseguren que l鈥檃rticle 25 del Decret 75/2004, de 27 d鈥檃gost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances, preveu que la pr貌pia convocat貌ria de subvencions pugui eximir de la presentaci贸 d鈥檃vals, aix铆 com s鈥檋a fet a les convocat貌ries per al foment de la igualtat d鈥檕portunitats entre homes i dones de l鈥橧nstitut Balear de la Dona o la convocat貌ria per a projectes de cooperaci贸 destinats a les comunitats balears a l鈥檈xterior.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: