"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/03/2014

El regidor d’Urbanisme és “totalment incongruent” amb el futur de l’antiga presó de Palma

Antoni Verger, portaveu de MÉS per Palma, acusa el PP de voler canviar l’ús del solar, actualment destinat a construir habitatges de protecció oficial, i atorgar-li un ús comercial, quan du tota la legislatura afirmant que Palma necessita créixer i construir nous habitatges consumint més sòl rústic.“En què quedam? Manca sòl per construir habitatges o no? La resposta és que el govern de Cort actua sempre com a instrument dels especuladors”

 

El grup municipal MÉS a l’Ajuntament de Palma rebutja la pretensió manifestada ahir pel regidor d’Urbanisme, Jesús Valls, per tal de convertir el solar de l’antiga presó de Palma en terrenys d’ús comercial. Segons la planificació urbanística actual està previst que a aquest solar es construeixin 103 habitatges de protecció oficial així com una zona verda i un vial.

 

“El PP, un cop més, al servei dels especuladors, va en contra de l’interès general, suprimint ús edificatori dins sòl urbà consolidat i volent promoure a Palma una nova gran superfície comercial”. Antoni Verger, portaveu de MÉS per Palma, acusa el regidor Valls d’actuar amb total incongruència bàsicament per dos motius.

 

Per una banda, el responsable d’Urbanisme entra en contraddició amb les seves pròpies paraules i declaracions des de l’inici d’aquesta legislatura. “Valls sempre ha reclamat que Palma necessita crèixer i seguir construint habitatges nous i quan té l’oportunitat de fer-ho amb aquest solar que ja és de propietat municipal i està dins sòl urbà consolidat, resulta que no és viable i vol suprimir les edificacions. Gran incongruència”, afirma Verger.

 

D’altra banda, és clamorosa l’evidència d’una manca d’habitatge protegit per als ciutadans que necessiten lloguers social. “En canvi, Valls està disposat a perdre aquesta oporunitat de construir 103 habitatges socials per convertir-los en una nova gran superfície comercial. És inaudit i intolerable, tenint en compte a més que a Palma s’estan desenvolupant actualment la desorbitada ampliació del Carrefour del Coll d'en Rabassa, el nou megacentre comercial de Ses Fontanelles, etc.”.

 

En aquest sentit, MÉS per Palma rebutja frontalment la política d’afavorir més i més grans zones comercials a Ciutat perquè suposa doblegar-se als interessos de grans empreses multinacionals, al mateix temps que fereix de mort al petit i mitjà comerç de Palma.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: