"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/03/2014

MÉS denuncia l’incompliment dels acords del Consell amb els veïns de Son Ferriol sobre la construcció dels accessos a l’hospital Son Llàtzer

La coalició ecosobiranista lamenta que el Consell de Mallorca prioritzi la construcció de l’autopista Llucmajor-Campos enfront la seguretat dels veïns de Son Ferriol a l’hora d’accedir a peu a l’hospital de Son Llàtzer. Els seus portaveus al Consell i a Cort han anunciat que presentaran mocions sobre aquest fet als seus respectius plenaris.El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, el regidor de MÉS per Palma, Antoni Verger, i el president de l’Associació Sa Creu Vermella, Antoni Bennassar, han comparegut avui en roda de premsa per tal de denunciar l’incompliment dels acords pactats entre el Consell de Mallorca i els veïns de Son Ferriol referents a la construcció d’un pas per a vianants per poder accedir a l’hospital de Son Llàtzer sense haver de travessar a peu les rotondes del segon cinturó.

Antoni Verger ha anunciat que el seu grup presentarà aquest dijous una moció al ple de l’Ajuntament de Palma per exigir la construcció d’un accés per als vianants des de Son Ferriol fins a l’hospital de Son Llàtzer. El regidor ecosobiranista ha lamentat que el Consell “es gasti 100 milions d’euros amb un segon cinturó innecessari i al mateix temps argumenti que no té doblers per construir un accés fonamental per la seguretat dels veïns de Son Ferriol”.

Per la seva part, el conseller Joan Font ha denunciat que les obres del segon cinturó no estan incloses dins el Conveni de Carreretes del Ministeri. “El PP està obsessionat en la construcció de l’autopista Llucmajor-Campos i per dur-la a terme ha de retallar recursos de les obres del segon cinturó”, ha manifestat Font.

El portaveu ecosobiranista també ha criticat l’incompliment per part de Maria Salom dels acords amb els veïns de Son Ferriol sobre la construcció dels accessos per a vianants a l’hospital Son Llàtzer. “Salom ha demostrat una vegada més que no té paraula i que està incapacitada per presidir el Consell”, ha assegurat Font. El portaveu de MÉS per Mallorca també ha anunciat que el seu grup presentarà una moció al ple de maig del Consell per exigir a Salom que compleixi els acords pactats amb els veïns afectats.

Finalment, el president de l’Associació Sa Creu Vermella, Antoni Bennassar, ha lamentat que el Consell no destini ni un sol euro per a la construcció dels accessos per a vianants a l’hospital Son Llàtzer, tal i com l’equip de govern del Consell els havia promès. “Considerem que si el Consell pot gastar 100 milions d’euros en la construcció del segon cinturó, els veïns de Son Ferriol tenim dret a exigir un pas de vianants fonamental per a la nostra seguretat”, ha dit Bennassar.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: