"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/02/2005

El PSM demana al Govern de les Illes Balears i a la Generalitat de Catalunya que respectin les freq√ľ√®ncies del C33/K3

El PSM demana al Govern de les Illes Balears i a la Generalitat de Catalunya que respectin les actuals freq√ľ√®ncies del C33/K3. Els nacionalistes mostren el seu desacord amb aquest punt del conveni firmat per la vice-presidenta del Govern de les Illes Balears, Rosa Estar√†s, i pel Conseller en cap de la Generalitat, Josep Bargall√≥, en virtut del qual la freq√ľ√®ncia del C33/K3 ser√† substitu√Įda per la d’IB3.

El PSM considera lamentable que es vulgui utilitzar IB3, que hauria de ser un instrument per potenciar la pres√®ncia de la llengua catalana als mitjans audiovisuals, per tapar altres freq√ľ√®ncies que ja estan emetent en catal√†. Els nacionalistes recorden que el C33/K3 ofereix una important programaci√≥ destinada a la poblaci√≥ infantil i juvenil que s√≥n subjectes preferents de qualsevol pol√≠tica de normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica.

Els nacionalistes exigeixen al Govern de Jaume Matas que garanteixi que les emissions d’IB3 no perjudiquin la recepci√≥ del C33 ni d’altres canals i denuncien la frivolitat amb la qual la Generalitat de Catalunya aborda les q√ľestions que afecten a les Illes Balears i concretament les que tenen a veure amb la promoci√≥ de la cultura i la normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica.

El PSM es felicita pel canvi d’actitud del Govern de les Illes Balears que permetr√† el manteniment de les freq√ľ√®ncies de TV3. En aquest sentit, els nacionalistes agraeixen a totes les persones que han donat suport a la campanya “Volem veure TV3” i anima a la ciutadania a continuar amb la mobilitzaci√≥ per aconseguir tamb√© el manteniment de les dem√©s freq√ľ√®ncies.

Ě
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: