"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 17/02/2005

L’Entesa s’alegra que es mantengui la freqüència de TV3 i demana el mateix per al C33/K3

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) manifesta la seua satisfacció perquè la freqüència de TV3 es mantengui a Eivissa, segons el conveni signat, ahir, pel Govern de les Illes Balears i la Generalitat de Catalunya. L’Entesa (ENE) se n’alegra doblement perquè veu que la campanya "Volem veure TV3" (endegada per la Federació PSM-Entesa Nacionalista) ha tengut èxit en incidir en el canvi de postura d’ambdós executius.

Ara bé, els nacionalistes demanen al Govern de les Illes Balears i a la Generalitat de Catalunya el mateix tracte per al C33/K3, un canal de molta qualitat i que, a més, és apreciat per inifinitat de famílies per la seua programació infantil i juvenil. Des de l’Entesa (ENE) no s’entèn que l’executiu català i Josep Bargalló –conseller en cap- hagin signat un conveni que permet la ocultació d’un dels dos canals televisius catalans.

Així mateix, des de l’Entesa (ENE) s’insta Matas (PP) que no usi IB3 per tapar canals televisius que ja emeten en català.

Els nacionalistes també volen mostrar la seua preocupació pel futur de la recepció de les cadenes radiofòniques Catalunya Ràdio, Catalunta Cultura i Catalunya Informació perquè, a hores d’ara, no hi ha cap garantia que es puguin seguir rebent. Així, l’Entesa (ENE) també insta Matas a cercar freqüències noves per les ràdios d’IB3 i a deixar estar on són les de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, apreciades per molta gent d’Eivissa.

Finalment, des de l’Entesa (ENE) es vol donar l’enhorabona a totes les 800 persones que recolzaren, a Eivissa, la la campanya "Volem veure TV3", agrair el seu gest i exhortar tota la ciutadania eivissenca a seguir lluitant per uns mitjans públics de qualitat i en la nostra llengua.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: