"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/08/2013

MÉS per Palma acusa el president d’EMAYA d’irresponsable

La coalició municipal denuncia que Andreu Garau es negui a obrir vies de diàleg amb els sindicats de l’empresa pública i a canvi pronunciï amenaces posant en risc el servei públic de neteja de la ciutatLa coalició MÉS per Palma afirma que el regidor de Medi ambient i president d’EMAYA Andreu Garau “és un irresponsable perquè amenaça amb la privatització de part del servei de neteja d’EMAYA si els treballadors no accepten les seves condicions. Això suposa dinamitar qualsevol possibilitat de negociació sobre les condicionals laboral”. La regidora Marisol Fernández acusa Garau de poc democràtic al negar-se a reunir-se amb els representants legals dels treballadors.

 

Això quan els propis treballadors han manifestat reiteradament la seva voluntat de negociar. “En un procés de negociació la via del diàleg ha d’estar oberta, del contrari no es pot produir mai una entesa, sinó que s’acaba amb una imposició, que és el que Garau està propiciant”.

 

MÉS per Palma acusa el president d’EMAYA d’incitar el conflicte amb els representants sindicals i l’insta al diàleg amb els treballadors “perquè és la seva obligació”. Fernández recorda que està en joc un servei públic tan important i amb tanta repercussió social com és el de neteja, i l’insta a que actuï “amb seny i responsabilitat”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: