"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/08/2013

MÉS per Palma aposta per al Palau de Congressos pel “Pla D” de Desmuntatge

La coalició ecosobiranista de Cort alerta que el regidor de Turisme Álvaro Gijón “no té ni idea” de què farà quan l’operació de venda de l’hotel annex es confirmi com un fracàs. MÉS per Palma recorda que ningú vol gestionar una infraestructura deficitària com el Palau i rebutja que s’acabin les obres amb els doblers de tots els ciutadansLa coalició MÉS per Palma insisteix en la necessitat d’analitzar totes les opcions que hi ha davant el greu problema del Palau de Congressos que cap empresa privada vol gestionar. El portaveu de la coalició Antoni Verger afirma que “el PP de Cort actua a cegues, a la desesperada i sense rumb”, tal i com ha quedat demostrat amb les declaracions d’ahir del regidor de Turisme Álvaro Gijón, qui afirmà als mitjans de comunicació que “hi ha un pla B” però es negà a donar-ne detalls.


MÉS per Palma recorda que el Palau de Congressos ja ha patit el Pla A, B i el C, o el que és el mateix: fins a tres concursos de gestió deserts, i rebutja la darrera operació de maquillatge del PP que pretén vendre l’hotel per un preu inferior al cost de construcció i al valor del solar. “Una operació de maquillatge que tan sols servirà per ajornar el problema real i és que tindrem una infraestructura deficitària sí o sí”, afegeix Verger. Això perquè el contracte que ha preparat Cort preveu que el comprador de l’hotel es pugui desfer del Palau amb certa facilitat, i que per tant, l’Ajuntament es quedi sense l’hotel i amb un Palau ruïnós”.


És per això que MÉS per Palma ha demanat insistentment l’actualització del Pla de Negocis del Palau de Congressos i que es contemplin totes les opcions que evitin que l’Ajuntament de Palma hagi d’assumir el cost en les properes dècades de l’enèsima herència enverinada de l’època Matas. La coalició aposta pel desmuntatge del Palau de Congressos, el reciclatge i venda del material aprofitable perquè per ara aquesta és l’única opció alternativa que suposaria deixar de gastar doblers públics en el monstre del Palau que engoleix prop de 470.000 euros cada mes, evitar pagar amb doblers públics els 70 milions que resten per acabar les obres, i evitar el dèficit d’explotació que generaria un cop finalitzat calculat entre 1 i 2 milions d’euros anuals per a les arques públiques.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: