"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/08/2013

MÉS per Mallorca demana explicacions al Conseller de Medi Ambient per l'augment d'abocaments a les costes mallorquines

Govern ha d'explicar l'origen dels abocaments i reaccionar
Després del tancament dissabte de la platja de Cala Marçal, la coalició MÉS per Mallorca creu que el Conseller de Medi Ambient ha d'explicar l'origen de l'abocament que la va motivar, que ja havia afectat a S'Arenalet d'Albarca, i les actuacions que se n'han derivat, "el Govern no es pot conformar i oblidar l'incident després d'haver hagut de tancar una platja en ple mes d'agost".

  

I, més enllà del cas concret, MÉS es fa ressò d'un problema més general, l'augment d'abocaments, buidament de sentines i taques d'oli i fuel a les costes mallorquines, amb molèsties importants als banyistes i perjudicis al medi ambient. 
 
Per al diputat Antoni Alorda, el Conseller de Medi Ambient, Biel Company hauria d'explicar el motiu d'aquest augment tan significatiu i explicar les actuacions que estan duent a terme el Govern per evitar els abocaments o reaccionar-hi, així com donar a conèixer les dades dels mitjans econòmics i humans que el Govern destina per a la neteja del litoral balear comparant-los amb 2010.

A més des de la coalició traslladaran aquestes qüestions i la seva preocupació a la Demarcació de Costes, tant directament, com a través del diputat Joan Baldoví (Compromís-EQUO).

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: