"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/07/2013

MÉS lamenta la catàstrofe mediambiental generada per l’incendi d’Andratx

La coalició econacionalista exigirà la compareixença del consellers Biel Company i Núria Riera ja que relacionen les retallades en prevenció amb l’abast d’aquest incendi.MÉS per Mallorca lamenta profundament l'abast i les conseqüències mediambientals i patrimonials de l'incendi que es va originar divendres a Andratx i que s'ha estès per la Serra de Tramuntana. El portaveu de la coalició, Biel Barceló, es va desplaçar ahir a Andratx i avui a Esporles per poder conèixer de primera mà els efectes d'aquesta catàstrofe mediambiental, així com també per encoratjar el personal que està treballant en l'extinció del que sembla ser el pitjor incendi de les darreres dècades a Mallorca.

 

No obstant, el grup parlamentari MÉS vol recordar que més enllà dels dispositius d'emergències, que ara mateix està en plena activitat i que fa una feina lloable, l'abast dels incendis com el d'Andratx està directament relacionat amb allò que fan les administracions en matèria de prevenció. De fet la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient fa més de tres mesos que eludeix respondre a les preguntes del diputat de la coalició MÉS David Abril sobre el tema, més enllà de dir públicament que “hi ha més mitjans que mai”.

 

Per això el grup MÉS considera insuficient la compareixença de la consellera d'Interior i Administracions Públiques, Núria Riera, i exigeix també la compareixença del conseller Biel Company, així com que es restableixin tots els efectius tant de prevenció com d'extinció afectats per les retallades.

 

La coalició també vol animar, encoratjar i agrair la tasca que estan realitzant totes les persones que estan col·laborant en l’extinció de l’incendi.


Documents

Pregunta al Parlament (I) (116 KB)
Pregunta al Parlament (II) (116 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: