"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/07/2013

“Comença el compte enrere de la Presidència de Bauzá”

El Grup MÉS i el Grup Socialista presenten davant el TSJIB la demanda per la incompatibilitat del president del GovernAvui la diputada del Grup MÉS, Fina Santiago, juntament amb la diputada socialista Pilar Costa, ha presentat davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) la demanda contra el president del Govern, José Ramón Bauzá (PP), per la incompatibilitat del seu càrrec amb els seus negocis privats.

 

Santiago i Costa han explicat que tota l’oposició està convençuda que el president Bauzá incompleix en el present, i ha incomplert en el passat, la llei d’incompatibilitats, ja que manté activitats privades clarament incompatibles amb l’exercici de la Presidència del Govern. L’oposició s’ha vist abocada a presentar la demanda davant la manca de voluntat de Bauzá i del Govern per regular la seva situació i assumir les responsabilitats polítiques pertinents.

 

Santiago ha apuntat que “no pot ser que la persona que decideix qüestions com ara que la prioritat és el pagament dels productes farmacèutics, o que decideix quines farmàcies s’han d’obrir o tancar, sigui un farmacèutic”. Des de l’oposició recorden que la sentència que va declarar incompatible l’exconsellera Aina Salom és determinant, i assenyala clarament la incompatibilitat de l’actual president.

 

La diputada del Grup MÉS ha afirmat: “avui comença el compte enrere de la Presidència del senyor Bauzá, i confiam que els tribunals siguin àgils i el cas es resolgui en aquesta legislatura”.


Documents

Demanda per la incompatibilitat del president Bauzá (3321 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: