"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/07/2013

La coalició MÉS vol transformar Palma en la Ciutat dels Infants

El grup municipal ha presentat avui una proposta perquè l'Ajuntament tingui en compte la planificació urbanística a l'escala dels nins i nines, i convertir la ciutat en un espai més habitable per a tots els infants i tot els palmesansEl regidor Antoni Noguera defensa una proposta molt important que podrà millorar significativament la ciutat de Palma, la manera en què els ciutadans hi viuen i hi conviuen. Es tracta de millorar la qualitat de vida dels infants, de potenciar el seu creixement i la seva participació en la vida de la ciutat des del punt de vista de la planificació de la pròpia ciutat.


MÉS per Palma ha distribuït avui demà un full informatiu que recull totes les propostes concretes que, tai l com ha explicat Noguera, “van encaminades a aconseguir l'objectiu de convertir Palma en una ciutat molt més habitable per als infants, el que suposa també convertir Palma en una ciutat molt més habitable per a tothom”.

 

Les deu propostes concretes pretenen facilitar i potenciar la participació dels nins i nines de la ciutat en la presa de decisions sobre la planificació de la pròpia ciutat perquè aquesta es faci a l'escala humana dels nostres infants.

 

El regidor de MÉS per Palma ha afegit que la proposta es debatrà en el proper plenari de l'Ajuntament que se celebrarà el proper dia 25 de juliol i que pretén que l'equip de govern assumeixi aquesta proposta tenint en compte que ja existeixen experiències de referència a altres ciutat europees que han pres com a model la Ciutat dels Infants promoguda pel pedagog Francesco Tonucci.


Documents

Full informatius Palma: La Ciutat dels Infants (979 KB)
Proposició a Cort relativa a La Ciutat dels Infants (131 KB)
Imatge de la presentació al carrer Blanquerna (1167 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: