"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/07/2013

MÉS per Palma denuncia el passotisme vergonyós de Mateu Isern en el conflicte amb l’Orquestra Simfònica

La coalició ecosobiranista afirma que per garantir la viabilitat econòmica de la institució només cal una gestió eficient que contempli dues accions: mantenir l’acord amb els treballadors de rebaixar de 7% de massa salarial i generar més ingressos d’acord amb el nivell de l’Orquestra.MÉS per Palma denuncia el passotisme vergonyós de Mateu Isern en relació a l’Orquestra SimFònica de les Illes Balears. La coalició mostra al seu rebuig a l’actitud passiva i absent que ha tingut l’Ajuntament de Palma en el Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears per intentar solucionar el conflicte creat amb els treballadors. Malauradament, cal sumar a l’absència d’ahir, la nul·la consideració que té la institució pels treballadors de l’Orquestra i el TAMIB, ja que a la primera reunió l’Ajuntament va arribar tard i sense cap proposta de negociació.

 

El regidor de MÉS a Palma Antoni Noguera vol deixar clar que és possible la viabilitat i la continuïtat de la Simfònica i tots els seus treballadors mantenint els mateixos nivells de qualitat que ara la caracteritzen. En aquest sentit, Noguera considera que la clau és “mantenir i respectar el primer acord amb els treballadors per rebaixar el 7% de massa salarial i generar més ingressos d’acord amb el nivell de l’Orquestra”.

 

Per això, Noguera insta al gerent de la Simfònica “a dedicar-se a fer feina per generar ingressos per a l’Orquestra, tal i com és la seva obligació, i no a manipular i mentir sobre les xifres del pressupost d’aquesta institució cultural de referència”.

 

Finalment, la coalició torna a reclamar a les institucions que conformen el consorci a rectificar aquest atemptat contra la cultura i els projectes de vida dels treballadors.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: