"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/06/2013

Biel Barceló a Bauzá: “no converteixi les escoles d’aquest país en el seu Vietnam polític”

El portaveu del Grup MÉS insta el president a retirar el TIL: “no pot mantenir la guerra contra la comunitat educativa”El portaveu del Grup Parlamentari MÉS, Biel Barceló, ha instat avui el president Bauzá a retirar el decret de trilingüisme (TIL) perquè “fracassarà” i “tard o d’hora l’haurà de derogar”. Ha estat en la sessió de control al Govern,  en el Parlament.

 

Barceló ha demanat al president Bauzá com pensava recuperar el consens amb la comunitat educativa després que tots els sectors d’aquesta (pares i mares, alumnes, docents, directors de centres, i la darrera setmana fins i tot la Plataforma impulsada per Alexandre Forcades) hagin trencat el diàleg amb el Govern. Barceló ha advertit a Bauzá que “no pot mantenir la guerra contra la comunitat educativa”, i li ha recomanat: “no converteixi les escoles d’aquest país en el seu Vietnam polític; ningú no ho mereix”.

 

Bauzá, tanmateix, ha rebutjat el plantejament del portaveu del Grup MÉS i ha qualificat de “minoria” els sectors socials que s’oposen al TIL.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: