"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/06/2013

Antoni Noguera satisfet per la rectificació de Cort davant la censura de tres contes escolars

La Regidoria d’Educació havia exclòs de l’edició “Recull de Literatura Jove” tres contes escollits per tres centres educatius de Palma amb motiu de la seva temàtica: Països Catalans, crisi i violència.MÉS per Palma ha denunciat aquesta setmana la censura exercida pel PP de Cort en no publicar  tres contes guanyadors en l’edició del “Recull de literatura Jove” pel seu contingut: la crisi, la violència i els Països Catalans. Ara el regidor ecosobiranista es mostra satisfet per la rectificació assumida per l’equip de govern de Cort avui mateix en referència als tres contes escolats censurats amb motiu de la seva temàtica.

Així mateix, MÉS per Palma assegura que aquest fet demostra que és clau la tasca de control al govern per vigilar que el PP no dugui a terme accions anidemocràtiques i antipedagògiques com aquesta. És per això, que Noguera afirma que “seguirem vetllant pel dret a la llibertat d’expressió dels alumnes i professors de l’escola pública”.

A continuació podeu consultar les úniques pautes que la Regidoria d’Educació va facilitar als centres en referència al “Recull de Literatura Jove. Palma 2013”. Textualment: “En el cas del relat breu heu de fer un text no superior a un full. I en el cas de microrelat, l’extensió màxima són deu línies”. Per tant queda en evidència que mai ha existit cap criteri tècnic requerit que justifiqués la seva exclusió de l'edició del recull de contes escolars.  

http://www.palmaeduca.cat/p_activitats/docs/PAUTES%20PER%20ALS%20PARTICIPANTS.pdf

En els 12 anys que fa que es publica aquest recull, mai havia succeït un fet tan excepcional i la coalició MÉS per Palma ha exigit una rectificació immediata per part del PP de Cort per actuar de forma sectària i repressiva.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: