"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/05/2013

MÉS per Palma denuncia l’abús de terrasses que envaeix l’espai públic

La regidora Marisol Fernández presenta una proposició a Cort per tal de defensar la protecció de l’espai no ocupable i denunciar al PP per la seva permissivitat a l’hora de concedir llicències

El grup municipal a l’Ajuntament de Palma ha registrat una proposició que serà debatuda al proper plenari previst per al dijous 30 de maig amb l’objectiu de denunciar l’ocupació excessiva i abusiva de l’espai públic que està permetent de forma indiscriminada l’equip de govern de Cort.

“Cort ha de garantir un equilibri entre la lliure circulació dels vianants i el dret a gaudir dels espais públics. Però ara no ho està fent, perquè concedeix llicències de terrasses arreu de Ciutat que suposen una ocupació abusiva de l’espai públic no ocupable”. La regidora de MÉS per Palma, Marisol Fernández, defensa l’espai públic per als vianants, així com també els beneficis de les terrasses com a elements que incrementen l’ús i el gaudi dels ciutadans dels espais públics.  

MÉS per Palma mostra la seva preocupació davant la proliferació de terrasses arreu de Ciutat, al Centre Històric principalment, però també es tracta d’un fenomen negatiu que s’estén a les barriades, i els eixos cívics, com al carrer Fàbrica, Blanquerna, carrer Aragó, etcètera.  La coalició ecosobiranista exigeix al PP de Cort que supervisi la concessió de les llicències per a terrasses per tal de garantir la preservació de l’espai peatonal “on la ciutadania ha de poder circular amb facilitat, comoditat i sense obstacles”.

La proposició preveu també que l'Ajuntament senyalitzi de forma més clara i contundent quina és la zona ocupable de la terrassa a fi d'evitar superar els límits màxims permesos.

A continuació us adjuntam la proposició així com imatges que serveixen per il·lustrar aquesta denúncia pública. En concret, l’ocupació excessiva a la Plaça den Coll, que impedeix l’accés als bancs i a la font. També la difícil circulació dels vianants a la Plaça de les Tortugues, així com l’ocupació a la Plaça Alexandre Jaume. 


Documents

Proposició a Cort relativa a l'espai públic no ocupable (131 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: