"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/05/2013

El Grup MÉS vol que el descompte de resident sigui del 50% del preu final del bitllet, taxes incloses

La coalició presenta una proposició no de llei al Parlament, i rebutja que el PP pretengui blindar la llei perquè el descompte no s’apliqui a les taxes portuàries i aèriesEl Grup Parlamentari MÉS vol que el descompte de resident del 50% s’apliqui sobre el preu total i final del bitllet, amb tots els conceptes, taxes i recàrrecs inclosos. Per això, ha presentat una proposició no de llei en el Parlament en aquest sentit, amb la qual pretén instar el Govern de l’Estat a modificar el marc normatiu per fer-ho possible.

 

La coalició d’esquerres i sobiranista reacciona així a les pretensions del PP d’aprovar una esmena al Congrés dels Diputats que modifiqui la llei estatal de pressuposts per blindar la normativa i impedir que el descompte del 50% als residents a les Illes Balears s’apliqui també a les taxes portuàries i aeroportuàries que es cobren en cada viatge.


La iniciativa dels ecosobiranistes també pretén instar el Govern de les Illes Balears “a defensar davant al Govern de l'Estat que el descompte del 50% per residència a les Illes Balears s'apliqui sobre el preu total i final del bitllet, amb tots els conceptes, taxes i recàrrecs inclosos”.


Documents

PNL del Grup MÉS sobre el descompte de resident (193 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: