"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 14/05/2013

M脡S per Palma celebra la rectificaci贸 del PP amb la peatonalitzaci贸 definitiva i total de Blanquerna

La coalici贸 ecosobiranista felicita que l鈥檈quip de govern hagi recobrat el sentit com煤 i hagi rectificat una decisi贸 que suposava una involuci贸 en la concepci贸 de l鈥檈spai urb脿 i els eixos c铆vics

La coalició ecosobiranista MÉS per Palma es mostra satisfeta davant la adequació de Blanquerna com a carrer peatonal de forma definitiva i total, i per tant la prohibició de circular als vehicles rodats, excepte per als residents i comerciants.

MÉS per Palma felicita el PP de Cort per la rectificació perquè, tot i que amb dos anys de retard, significa que assumeix que Blanquerna és millor sense cotxes, i Palma necessita d’aquest eix cívic per pacificar la ciutat i oferir als ciutadans més espais públics urbans per fomentar la convivència.

La coalició afirma que la rectificació definitiva del PP demostra que en el seu moment es van oposar a la peatonalització amb l’únic objectiu de crear conflictivitat i  confrontació, i ignorant el que defensava la majoria dels veïnats i la nostra coalició.  Amb el pas del temps, l’evidència que Blanquerna és millor peatonal els ha obligat a rectificar.

Ara bé, MÉS per Palma confia que la senyalització nova sigui adient i clarificadora per tal d’evitar situacions d’inseguretat per als vianants i informar adequadament als vehicles rodats. Així mateix, MÉS per Palma assegura que, a causa de l’erràtica política del PP a Blanquerna, serà necessari intensificar les tasques de control durant les primeres setmanes d’aplicació de la nova senyalització si es vol garantir l’efectivitat de la peatonalització.

En la mateixa línia, la coalició ecosobiranista confia que el PP no tardarà molt en reconèixer la necessitat de rectificar una altra de les decisions errònies preses a principis de legislatura. Es a dir, confiam que properament l’equip de govern de Cort rectifiqui i reconstrueixi el carril bici d’avingudes perquè és necessari, els ciclistes de ciutat el demanden i fins i tot el propi PP ja ha començat a assumir la necessitat de facilitar la circulació en bicicleta per Ciutat.

A continuació podeu veure dues imatges: la primera correspon a la cadena humana convocada per la coalició i els veïnats just després de les eleccions municipals per reivindicar la continuïtat de l’eix cívic.

I la segona correspon a la denúncia feta per la coalició l’any passat en compliment d’un any de govern de PP en el marc d’accions de la campanya “1 any de PP. Danys i Enganys”.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: