"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/04/2013

Demà es debat al Parlament la moció del Grup MÉS sobre incompatibilitats: “parlarem de Bauzá”

Antoni Alorda confia que el debat es pugui celebrar amb normalitat, després que la presidenta de la cambra censuràs el diputat per esmentar els negocis del presidentEl Parlament debatrà demà una moció del Grup Parlamentari MÉS sobre incompatibilitats, per tal de constatar que el president Bauzá està incorrent en un incompliment manifest de la llei d’incompatibilitats, segons el que es desprèn tant de la llei com de la sentència que afectava l’exconsellera Aina Salom (que va ser denunciada en el seu dia pel PP).

 

El diputat Antoni Alorda ha avançat que en el debat parlamentari de demà “parlaré de la situació del president Bauzá”, tot esperant que el punt es pugui desenvolupar amb normalitat. Cal recordar que en debat sobre la interpel·lació sobre incompatibilitats (del qual es deriva la moció que se sotmetrà demà a votació) la presidenta del Parlament, Margalida Duran, va censurar el diputat del Grup MÉS en el moment que esmentava el president Bauzá i els seus negocis. Alorda confia que la situació no es repeteixi, i que la cambra pugui debatre amb normalitat sobre un tema com la incompatibilitat del president: “no podem acceptar de cap manera que no es pugui produir un debat sobre aquest tema en el Parlament”.

 

El diputat mallorquinista ha recordat que la farmàcia del president Bauzá factura més d’un milió d’euros cada any a l’IB-Salut, i li dóna 160.000 euros anuals de benefici. “Si un regidor no pot facturar els clips al seu ajuntament, el president no pot facturar a l’IB-Salut. Si no, seria un greu error del sistema. Però no hi ha un greu error del sistema, hi ha un greu error del Consell de Govern a l’hora d’aplicar les normes”, ha dit.


Documents

Moció del Grup MÉS al Parlament sobre la incompatibilitat de Bauzá (168 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: