"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/04/2013

MÉS per Palma i PSM de Llucmajor denuncien la incapacitat del PP de tirar endavant el PRI de la Platja de Palma

Els regidors de Palma i Llucmajor es mostren indignats davant la paràlisi del PRI, la manca d’inversions estatals i les notícies sobre lluites internes entre el conseller Delgado i el regidor Álvaro Gijón que tenen frenat el projecte.Tot plegat manté un projecte estratègic per la nostra economia dins la incertesa absoluta, amb greus perjudicis per tots els sectors de la zona (residents, treballadors, comerciants, hotelers, etc.)


El portaveu de MÉS per Palma, Antoni Verger, i el portaveu de PSM de Llucmajor, Jaume Tomàs, critiquen la paràlisi i mala gestió del PP en relació al Pla de Reconversió Integral (PRI) de la Platja de Palma i la falta de coordinació entre institucions, com són el Govern, a través de la Conselleria de Turisme, i l’àrea municipal de Turisme de Palma.

Antoni Verger alerta que el retard en l’aprovació del Pla de Reconversió de la Platja de Palma provoca una “incertesa absoluta als residents, treballadors, hotelers, comerciants, i està perjudicant la realització d’inversions i renovacions de la planta hotelera”. Verger recorda a Delgado que “amb les coses de menjar no se juga”, i el conseller de Turisme “ho està fent provocant la paràlisi del PRI i les inversions”. “Ningú sap quin futur espera a la Platja de Palma, no sabem quin PRI s’aprovarà ni si hi haurà inversions estatals”, denuncia Verger, “i això és molt greu tenint en compte la magnitud dels problemes i el que ens jugam”.

Per la seva part, Jaume Tomàs afegeix que “el PP està girant l’esquena als residents però també als hotelers i empresaris de la Platja de Palma, que són els qui poden generar ocupació i iniciar inversions en reformes dels comerços i hotels de la zona”.

MÉS per Palma i el PSM de Llucmajor acusen al PP de generar una incertesa a causa de la seva manca de coordinació, la qual està retardant l’aprovació del PRI. Però al mateix temps, recorden que el que impedeix que aquest Pla sigui més ambiciós i beneficiós per a la Platja de Palma és la negativa del govern espanyol a invertir en aquest projecte.

Els actuals gestors del PP han estat incapaços d’aconseguir que l’Estat compleixi el seu compromís d’apostar per la reconversió integral de la Platja de Palma, i estan abocant a la zona a la degradació i constant pèrdua de llocs de feina. Una qüestió imperdonable si tenim en compte que ens estam jugant posar en marxa un projecte vital per a la recuperació econòmica a la nostra ciutat i noves oportunitat de feina per col·lectius molt castigats per la crisi com arquitectes, picapedrers, constructors, enginyers, llenterners, etc.  


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: