"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 15/04/2013

El PSM-Entesa i els JEN, amb els partits nacionalistes progressistes d’arreu d’Europa

Magí Moranta i Jaume Palou participen en l’Assemblea General de l’Aliança Lliure Europea (ALE-EFA) celebrada a Mera, al Tirol del SudAquest cap de setmana una delegació de la Federació PSM-Entesa i els Joves d’Esquerra Nacionalista (JEN-PSM) han participat en l’Assemblea General de l'Aliança Lliure Europea (ALE-EFA) que s’ha celebrat a Meran, al Tirol del Sud (República Italiana).

 

En representació de la Federació PSM-Entesa hi ha assistit Magí Moranta, i en representació dels JEN-PSM, Jaume Palou, els quals han aprofitat per establir i enfortir els contactes amb els representants de les organitzacions nacionalistes i sobiranistes d’arreu d’Europa.

 

Els membres de l’ALE de l’Estat espanyol han presentat una moció per rebutjar el projecte de llei de reforma educativa impulsat pel ministre José Ignacio Wert.

 

D’altra banda, l’Assemblea General de l’ALE ha aprovat la incorporació del Bloc Nacionalista Valencià al partit europeu.

 

A la foto, Magí Moranta amb membres del Bloc Nacionalista Valencià, ERC, CHA, BNG, Aralar, Eusko Alkartasuna i Partido Andalucista.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: