"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/04/2013

MÉS per Mallorca insta el Consell a estudiar si s’ha de declarar la nul·litat del contracte amb TIRME

La presidenta Maria Salom recull el guant plantejat per Joan Font. D’altra banda, el plenari de la institució insular aprova per unanimitat iniciar l’expedient per declarar la nul·litat del contracte amb Mac Insular per a la gestió de residus d’enderrocsEl plenari del Consell de Mallorca ha aprovat avui, per unanimitat, iniciar l’expedient per declarar la nul·litat del contracte amb Mac Insular per a la gestió de residus procedents d’enderrocs. Això després que un informe tècnic adverteixi indicis de delicte en la concessió aprovada l’any 2003. El Consell també durà a fiscalia aquest contracte, perquè s’investigui judicialment.

 

El portaveu de la coalició MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha intervingut en el plenari per anunciar el vot favorable de la coalició a la proposta d’iniciar l’expedient de nul·litat, i ha aprofitat per instar la presidenta Maria Salom a encarregar els estudis pertinents (similars a l’estudi relatiu a Mac Insular) per determinar si també s’ha de declarar la nul·litat dels contractes amb TIRME (per a la gestió de residus) i amb la concessionària de la construcció de la carretera de Manacor.

 

El grup socialista s’ha afegit a la petició de MÉS per Mallorca, i la presidenta Salom ha recollit el guant i s’ha compromès a encarregar l’informe relatiu al contracte amb TIRME. Respecte al contracte amb la concessionària de la carretera de Manacor, el conseller Mauricio Rovira ha advertit que està sub iudice (hi ha un procés judicial que l’investiga).


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: