"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 03/04/2013

El PP de Cort usurpa als ve茂ns la festa del Diumenge de l鈥櫭ngel

M脡S per Palma recorda que la creaci贸 i l鈥檕rganitzaci贸 del Diumenge de l鈥櫭ngel 茅s gr脿cies a la Federaci贸 d鈥橝ssociaci贸 de Ve茂ns de Palma des de l鈥檃ny 1981. 鈥淎quest 茅s un cas clar de robatori per part de la dreta d鈥檜n espai de participaci贸 ciutadana鈥La coalició ecosobiranista a l’Ajuntament de Palma denuncia que un cop més el PP de Cort ha usurpat als veïns de Ciutat l’organització d’unes festes que tradicionalment han estat organitzades per la Federació d’Associacions de Veïns de Palma. Una situació que es repeteix després que amb motiu de les festes de Sant Joan l’any passat el PP de Cort va relegar el protagonisme en l’organització dels actes.

 

Antoni Noguera, regidor de MÉS per Palma: “és inacceptable i injustificable que el PP de Cort exclogui els veïns de l’organització d’una festa com és la del Diumenge de l’Àngel. Nosaltres no ho acceptam i no assistirem aquest any a la celebració perquè és un atemptat més contra la participació ciutadana. Mateu Isern posa en evidència un cop més la seva manca absoluta de sensibilitat cap a la participació ciutadana i veïnal, i la manca absoluta de capacitat de coordinació amb les entitats i organitzacions socials, i en aquest cas les veïnals”.

 

Cal recordar, a més, que l’actitud nefasta del PP a l’Ajuntament de Palma vers la participació veïnal ja va quedar demostrada quan es va deixar sense efecte el Pla Director de les Festes Populars de Palma a l’inici de l’actual legislatura. Un text que va ser aprovat el 2009 amb el consens de totes les forces polítiques i entitats veïnals. En aquest sentit, MÉS per Palma recorda que la creació i l’organització del Diumenge de l’Àngel és gràcies a la Federació d’Associació de Veïns de Palma des de l’any 1981. “Aquest és un cas clar de robatori per part de la dreta a un espai de participació ciutadana” conclou Noguera.

 

La proposta de MÉS per Palma al plenari

 

Per tot això, la coalició ecosobiranista presentarà una proposició al proper ple de la institució, previst per al dia 25 d’abril, i que recollirà com a propostes d’acord els Objectius específics que es van determinar en el Pla Director de les Festes Populars de Palma. És a dir:  


  • Retornar a la societat civil i més concretament a la Federació d’Associacions de Veïns de Palma la iniciativa, la programació i el protagonisme del Diumenge de l’Àngel.
  •  Establir una línia de col·laboració institucional de suport econòmic a l’organització de la festa, per garantir la qualitat dels actes programats.
  • Acompanyament i suport dels serveis públics municipals durant la programació i realització de la festa.
  • Potenciar la participació dels ciutadans en el Diumenge de l’Àngel.
New layer...
New layer...
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: