"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/04/2013

MÉS per Mallorca, amb el poble sahrauí

Joan Font i Neus Truyol representen la coalició en el viatge de la delegació balear als campaments de refugiats de TindoufEl portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, i la dirigent de la coalició a Palma Neus Truyol constitueixen la delegació de la formació d’esquerres i sobiranista que ha partit avui, juntament amb altres representants polítics de les Illes Balears, cap als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria).

 

Els objectius de la visita de la delegació són avaluar l'evolució dels diversos projectes de cooperació i d'emergència que es duen a terme als campaments de refugiats amb finançament públic de les institucions mallorquines, i mostrar el suport polític de la societat del nostre país a la causa del poble sahrauí en la seva lluita pacífica per recuperar la seva plena sobirania, perduda arran de l’ocupació per part del Marroc l’any 1975.

 

La delegació de MÉS per Mallorca i la resta de representants polítics romandrà als campaments de Tindouf fins al proper 6 d'abril, on serà rebuda per les autoritats polítiques i protocol·làries de la República Àrab Sahrauí Democràtica.

 

Durant els propers dies la delegació visitarà, entre d'altres, l'Hospital Nacional, diversos dispensaris de les daires (unitats administartives),  els magatzems de la Mitja Lluna Roja Sahrauí, la seu d'AFAPREDESA (Associació de Familiars de Presos i Desapareguts Sahrauís). També tendran lloc entrevistes amb diferents ministres i una audiència amb el  president de la RASD, Mohamed Abdelaziz.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: