"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/03/2013

Joana Lluïsa Mascaró renuncia al càrrec de diputada

És citada a declarar com a imputada en el cas de les ajudes a El Camí. Dimiteix per facilitar l’acció de la justícia, per coherència i per tal de desvincular l’activitat política de qualsevol sospita. Referma la seva innocència, la voluntat de col·laborar amb la investigació i afirma que es demostrarà que l’actuació dels responsables del Consell va ser correctaLa diputada Joana Lluïsa Mascaró ha presentat avui la seva renúncia al càrrec de diputada, en haver estat citada a declarar en qualitat d’imputada en el cas que investiga les ajudes a l’entitat El Camí per part de diferents administracions de les Illes Balears, tal i com havia avançat en reiterades ocasions. La renúncia es farà efectiva el proper dimarts, quan es torni a obrir el registre del Parlament.

 

Mascaró dimiteix per tal de facilitar l’acció de la justícia, de desvincular l’activitat política de qualsevol sospita, i en coherència amb el posicionament manifestat reiteradament per ella mateixa i per la coalició MÉS per Mallorca. Des de la formació sempre han defensat que cal oferir missatges clars front a la corrupció política, i que la ciutadania no ha de tenir cap ombra de dubte sobre l’actuació dels seus representants polítics.

 

La fins avui diputada reafirma la seva innocència, així com la seva voluntat de col·laborar amb la justícia i facilitar la investigació en tot allò que estigui en les seves mans. Així mateix, es mostra convençuda que el decurs de la investigació judicial demostrarà que l’actuació dels responsables de l’àrea de Cultura del Consell de Mallorca durant la passada legislatura es va ajustar en tot moment a la legalitat.

 

Per la seva banda, el portaveu del Grup Parlamentari MÉS, Biel Barceló, ha afirmat que el gest de Joana Lluïsa Mascaró l’honora i marca diferències amb l’actuació de representants polítics d’altres partits. Barceló també ha manifestat la seva total confiança en l’actuació de la ja exdiputada al capdavant del Departament de Cultura del Consell.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: