"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/03/2013

Joana Lluïsa Mascaró: “estic tranquil·la, les coses estan ben fetes i tots els treballs estan justificats”

La diputada i exconsellera de Cultura del Consell durant la passada legislatura afirma que col·laborarà amb la Justícia en tot allò que sigui necessari, en el marc de la investigació sobre les ajudes a l’entitat El Camí. Si la criden a declarar com a imputada, Mascaró avança que dimitirà: “no vull que la política es vegi perjudicada per la més mínima sospita”Ahir va ser detingut el representant de l’entitat El Camí a Mallorca, Emili Gallardo, que va formar part de les llistes del PSM a sa Pobla en qualitat d’independent, en el marc de la investigació sobre els contractes i les subvencions concedides a aquesta entitat per part de diferents administracions públiques de les Illes Balears.

 

L’actual diputada i exconsellera de Cultura del Consell, Joana Lluïsa Mascaró, qui està personada en la causa, ha manifestat avui que “la Justícia ha d’investigar tot allò que consideri oportú, fins les darreres conseqüències”, i s’hi ha mostrat totalment disposada a col·laborar amb la investigació. Ha afegit que per part del Departament de Cultura del Consell “les coses estan ben fetes, i tots els treballs que es varen encarregar estan convenientment justificats”.

 

Mascaró ha reiterat que el projecte d’El Camí, que consisteix en la promoció de rutes senderistes pels diferents territoris dels Països Catalans, era “un projecte interessant”, que permetia posar en valor des del punt de vista turístic diferents elements naturals i patrimonials dels municipis d’interior de Mallorca. La diputada ha afirmat: “en la concessió de les ajudes a aquesta entitat es va complir la llei en tot moment, estic convençudíssima que no vaig cometre cap il·legalitat”.

 

La investigació judicial sobre les ajudes públiques a El Camí no només se centra en el Consell de Mallorca, sinó també a altres administracions. Cal dir que El Camí va rebre subvencions de l’Inestur (Conselleria de Turisme del Govern) durant la passada legislatura, i també de la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient durant la present legislatura (en temps del Govern del PP).

 

Mascaró: “si em criden a declarar com a imputada, dimitiré”

 

Joana Lluïsa Mascaró ha explicat que si la criden a declarar, el més probable és que la cridin en qualitat d’imputada. Si ho fan, ha avançat que dimitirà com a diputada: “la política és una activitat digna, i no vull que es vegi perjudicada per la més mínima sospita. Seré coherent amb el nostre posicionament, i si em criden com a imputada me n’aniré del Parlament”.

 

Des del PSM-Entesa recorden que sempre han defensat que si la Justícia determina que qualcú ha utilitzat doblers públics de manera inadequada, l’Administració ha de prendre les mesures oportunes per recuperar aquests doblers.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: