"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/03/2013

MÉS per Mallorca critica l’obsessió del Govern contra el model educatiu propi i contra l’autonomia dels centres

La coalició considera que l’únic objectiu de l’escolarització telemàtica és evitar l’escola perquè no defensi el seu projecte lingüísticLa coalició MÉS per Mallorca ha criticat avui l’obsessió del Govern del PP de Bauzá contra el  model educatiu propi i contra l’autonomia dels centres, arran de la introducció de procediments telemàtics en el procés d’escolarització. El diputat Antoni Alorda considera que “l’únic objectiu de l’escolarització telemàtica és evitar l’escola perquè no defensi el seu projecte lingüístic davant els pares i mares”.

 

La coalició d’esquerres i mallorquinista denuncia que la mesura pretén posar barreres comunicatives entre les famílies i les escoles, la qual cosa perjudicarà l’objectiu de cohesió social que té l’escolarització.

 

MÉS per Mallorca recorda que des de l’inici de la legislatura tot el Govern Bauzá ha exhibit una fòbia malaltissa i obsessiva contra la llengua pròpia del país, i contra el model educatiu fonamentat en la defensa de la llengua catalana com a element de cohesió social.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: