"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/03/2013

El Govern treu 339.000€ d’ajudes a l’habitatge per esbucar ses Covetes

Biel Barceló: “No és de rebut. Com pensa el conseller Company dur a terme les polítiques d’habitatge?”El Grup Parlamentari MÉS ha denunciat avui que el Govern treurà els 339.000€ que assumirà per dur a terme l’esbucament dels apartaments de ses Covetes d’una partida destinada a les ajudes a l’habitatge. Concretament, del programa 431B d’Habitatge, arquitectura i protecció del patrimoni (veure document adjunt).

 

El portaveu del grup, Biel Barceló, ha explicat que aquest programa està destinat, entre altres qüestions, a sufragar les ajudes a l’habitatge per a joves i per a persones amb dificultats. Barceló considera que “no és de rebut” que el Govern llevi doblers d’aquesta partida per ajudar l’Ajuntament de Campos a complir la sentència judicial que obliga a esbucar els apartaments il·legals de ses Covetes. “Demanarem explicacions al senyor Company. Ens haurà d’explicar com pensa dur a terme les polítiques d’habitatge”, ha dit.

 

Catàleg de places de lliure designació i publicació de la liquidació del pressupost anual

 

D’altra banda, la diputada Fina Santiago ha avançat algunes de les esmenes que presentarà el Grup MÉS a la moció socialista relativa a la llei de bon govern. La diputada ecosocialista ha explicat que demanaran afegir-hi instar el Govern a definir i publicar el catàleg de places susceptibles de ser ocupades per la via de la lliure designació a l'administració autonòmica, que l’accés a aquestes places incloguin la garantia del mèrit, o que s’incorporin en la nova llei de la bona administració i el bon govern noves mesures de transparència i control pressupostari, com ara la publicació de la liquidació del pressupost anual.

 

Els governs espanyol i balear han d’iniciar les negociacions per al nou REB

 

Finalment, Biel Barceló ha informat que el proper dijous la Comissió d’Economia debatrà una iniciativa del Grup MÉS per instar els governs espanyol i balear a iniciar urgentment les negociacions per al nou REB, que l’Estatut preveu que entri en vigor l’any 2014.


Documents

Informació relativa al programa 431B Habitatge, arquitectura i protecció del patrimoni (268 KB)
Esmenes a la moció relativa al bon govern (183 KB)
PNL del grup MÉS per exigir el nou REB (246 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: