"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 27/02/2013

Ses Covetes: un abocador?

MÉS per Mallorca considera que soterrar les restes de l’esbucament de ses Covetes en el mateix indret és il·legal. Joan Font ho qualifica d’“atemptat ecològic”, i afirma: “ja està bé de maniobres dilatòries i que ens vulguin prendre el pèl”La coalició MÉS per Mallorca considera que la intenció de soterrar les restes de l’esbucament dels apartaments il·legals de ses Covetes en el mateix indret és il·legal, i ho qualifica d’“atemptat ecològic”.

 

El portaveu del Grup de Consellers de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, remarca que el Pla Director Sectorial de Residus de Construcció-Demolició, Voluminosos i Pneumàtics (BOIB 141, 23-11-2002) estableix que els qui executin una demolició han de “responsabilitzar-se del transport dels residus, mitjançant transportista registrat, fins als centres de transferència i pretractament o a les plantes de tractament incloses en el servei públic insularitat del Consell de Mallorca”. També s’estipula així en el PDS de Residus, així com en la llei estatal de residus.

 

Font insta el Consell a vetlar pel compliment de la normativa, i a actuar per tal d’evitar “aquesta barbaritat i aquest atemptat ecològic”.

 

El portaveu de l’esquerra mallorquinista al Consell denuncia que aquest projecte pot ser una “maniobra dilatòria de l’Ajuntament de Campos” que allargaria el procés, i ha afirmat: “ja n’hi ha prou de maniobres dilatòries, ja està bé que ens vulguin prendre el pèl. El que han de fer és aplicar la sentència i restablir l’espai natural devora es Trenc. El PP està tan obsessionat amb ses Covetes que fins i tot està disposat a convertir-lo en un abocador. És inadmissible”.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: