"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/02/2013

MÉS per Palma vol obrir als joves la pista esportiva i lúdica del Casal Joan Alcover

La coalició presenta una proposició perquè aquesta instal·lació municipal infrautilitzada pugui estar oberta per als joves durant els horabaixesMÉS per Palma ha registrat una proposició al ple que l’Ajuntament de Palma celebrarà el proper dijous 28 en relació a una demanda veïnal per tal que Cort habiliti espais juvenils públics disponibles a Ciutat.

 

El regidor Antoni Noguera considera que “és imprescindible, sobretot en un context de crisi econòmica com l’actual, que el consistori ajudi als joves d’aquesta ciutat per oferir-los espais públics on puguin practicar esport, organitzar activitats, etcètera”.

 

La coalició ecosobiranista afirma que la pista esportiva i lúdica del Casal Joan Alcover n’és el clar exemple d’un espai infrautlitzat  i proposa que l’Ajuntament la posi a disposició dels joves perquè durant els horabaixes hi puguin accedir de forma lliure i gratuïta. 

 

Noguera posa en valor la funció social i de prevenció de conflictes que pot tenir en alguns barris el fet d’oferir espais públics per als joves. Però també la gran ajuda que suposaria per a moltes famílies que passen per dificultats econòmiques per conciliar la vida laboral i familiar i que tenen problemes per afrontar les despeses d’activitats extraescolars.


Documents

Moció relativa als espais públics juvenils (358 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: