"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/11/2012

PSM: “l’auto de ses Covetes és una victòria del moviment social i polític per la protecció del territori”

Antoni Alorda es felicita perquè el jutge obliga a esbucar ja la urbanització devora es Trenc, i assenyala que arriba en un moment “oportuníssim”, just quan el PP intentava recuperar-la amb la llei de costes estatal i les normes subsidiàries de CamposLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa s’ha felicitat avui de l’auto judicial que obliga a executar en un termini de sis mesos la sentència sobre el cas de ses Covetes, devora es Trenc, que implicarà la demolició dels polèmics blocs d’apartaments devora l’arenal verge del municipi de Campos. El jutge, per tant, continua donant la raó al PSM i al GOB en el contenciós contra la construcció d’aquesta urbanització, i obliga a la promotora a esbucar-la immediatament.

 

El diputat Antoni Alorda recorda que davant la sentència que varen guanyar el PSM i el GOB, l’Ajuntament hi havia presentat una “resistència numantina” a aplicar-la, la qual cosa era “inacceptable”. L’Ajuntament, en mans del PP i +Acció, mantenia que estava fent passes per complir la sentència. Ara “estam contents que el jutge hagi reaccionat i no es deixi passar ja amb més cançons”, diu Alorda.

 

El diputat es felicita perquè “abans del maig aquella ignomínia dels bucs a ses Covetes ha de desaparèixer”. I afirma que la decisió “arriba un moment oportuníssim, perquè el PP, tant a Madrid amb la llei de costes, com a l’Ajuntament de Campos amb les normes subsidiàries, estan fent moviments per tornar a permetre a urbanitzar es Trenc”.

 

Alorda assenyala que el pronunciament judicial “és una victòria del moviment social i polític a favor de la protecció del territori de Mallorca”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: