"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/11/2012

PSM-IV-ExM exigeix explicacions al regidor de Mobilitat sobre la continuïtat del Bicipalma al 2013

Antoni Verger denuncia que el PP estafa els ciutadans perquè a partir del desembre hauran de pagar per utilitzar el servei públic de bicicletes mentre no té cap garantia de continuïtat del serveiJa des de la seva arribada al govern municipal, el PP va destruir el carril bici de les avingudes de Palma sense cap informe tècnic que ho avalés, malgrat comptava amb una afluència elevada d’usuaris i que contribuïa a la pacificació del trànsit rodat de la ciutat.

 

Ara, el regidor de Mobilitat de Palma Gabriel Vallejo, a través dels pressuposts, aposta clarament per suprimir Bicipalma, ja que no es preveu cap partida pel funcionament o manteniment del servei als pressuposts de l’any 2013.


Antoni Verger: “El PP de Cort ha dut endavant una estratègia de degradació del servei públic de bicicleta per tal de provocar el tancament del servei. Mai ha apostat per un correcte funcionament del sistema i per una necessària extensió a la majoria de barris de la ciutat. Una manca absoluta de sensibilitat per una política de mobilitat sostenible a Palma”.

 

Per tots aquests motius, el grup municipal PSM-IV-ExM preguntarà en la propera comissió informativa al regidor de Mobilitat per tal que expliqui clarament quin és el futur que l’equip de govern ha destinat a Bicipalma.


“No pot ser que s’enganyi als ciutadans demanant-los-hi que s’abonin al servei quan no hi ha cap previsió pressupostària pel seu funcionament”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: