"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/11/2012

PSM-IV-ExM denuncia que el PP desmantella l’àrea de Joventut a Palma

El regidor Antoni Noguera afirma que és “un atac gravíssim contra els joves i contra les famílies de Palma”

El grup municipal de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa a l’Ajuntament de Palma ha denunciat que l’equip de govern municipal del PP està desmantellant l’àrea de Joventut, amb la supressió del Servei de Vacances o l’Agència del Voluntariat. El regidor Antoni Noguera ha afirmat que “el PP està duent a terme un atac gravíssim contra els joves i contra les famílies de Palma”.  
Noguera recorda que durant 25 anys a l'estiu, milers de nins han participat en les activitats organitzades pel Servei de Vacances, que eren “un servei d’educació no formal que garantia la conciliació laboral i familiar per les famílies i era una immillorable activitat de lleure”. Aquestes activitats “també donaven feina a moltíssims monitors i directors de temps lliure”.  
A més, Noguera ha denunciat que l'Agència del Voluntariat tancarà les seves portes al març, “un servei públic imprescindible i que ara era una alternativa a la dura vida de l'aturat”. A aquesta agència acudeixen “ciutadans que tenen inquietuds per poder contribuir a construir una societat millor a través d'un voluntariat”. I amb la seva supressió “Palma també es queda sense un recurs que vehiculava el ciutadà amb voluntariats a entitats o activitats diverses”. 
El regidor sobiranista i ecosocialista ha volgut llençar un missatge “a la poca vergonya del PP: vos plantarem cara fins el final. I que amb cada retallada que faceu, tengueu la pitjor sensació per tots els milers d'afectats que deixau marginats per les vostres decisions”. Noguera insisteix que “hi ha alternatives a la dreta que especula amb els projectes de vida de les persones”.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: