"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/10/2012

PSM-IV-ExM dóna suport als jubilats tancats a l’IB-Salut i hi presentarà iniciatives al Parlament

Biel Barceló i Fina Santiago han visitat avui les persones afectades per la supressió del complement de prejubilació incentivadaEls portaveus de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa al Parlament, Biel Barceló i Fina Santiago, han visitat avui les persones jubilades de l’àrea de Salut afectades per la supressió del complement de prejubilació incentivada, que estan tancades a la seu de l’IB-Salut, a Palma. Els diputats han manifestat el suport de la coalició a aquest col·lectiu, que ha vist com la mesura ha provocat una retallada d’entre el 30% i el 40% de la seva pensió.

 

Els portaveus del PSM-IV-ExM s’han manifestat contraris a la supressió d’aquest complement, i especialment al fet que hagi estat aprovada amb caràcter retroactiu, de manera que persones que es varen acollir a la prejubilació incentivada ara vegin retallada la seva pensió. A més, afirmen que no els consta que cap altra comunitat autònoma hagi adoptat una retallada en aquest complement.

 

Barceló i Santiago han avançat que presentaran iniciatives parlamentàries per tal que la cambra legislativa rebutgi la supressió d’aquest complement i insti el Govern a recuperar-lo.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: