"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/10/2012

PSM-IV-ExM: el “rescat” demostra que la política financera del Govern del PP “no és tan bona com deien”

La coalició exigeix la compareixença urgent del president Bauzá i del vicepresident Aguiló al Parlament, per explicar amb total transparència les condicions polítiques i econòmiques de l’acolliment al fons de liquiditat autonòmic, i si implicarà més retalladesLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa considera que la decisió del Govern d’acollir-se al fons de liquiditat autonòmic desemmascara el discurs autocomplaent que fins ara ha mantingut l’Executiu del PP en matèria econòmica. La diputada Joana Lluïsa Mascaró afirma que “la petició del rescat demostra que política financera del Govern no és tan bona com ells deien”. Ara es posa de manifest que “les visions del Govern segons les quals tot anava bé, i el Govern feia tot el necessari per solucionar els problemes financers del país, han caigut per terra”.

 

Des de la coalició PSM-IV-ExM han demanat la compareixença extraordinària i urgent del president Bauzá i del vicepresident Aguiló al Parlament per explicar amb la màxima transparència quines seran les condicions econòmiques i polítiques de l’anomenat “rescat”. Els mallorquinistes i ecosocialistes recorden que ja fa aproximadament un mes que el portaveu Biel Barceló va afirmar que calia estudiar la possibilitat d’acollir-se al fons de liquiditat per tal de finançar els serveis públics. Des del PSM-IV-ExM consideren que el Govern ha d’explicar amb tots els detalls les condicions econòmiques i polítiques que l’Estat imposarà a la CAIB, per poder valorar-les, i per saber si implicaran noves retallades socials o si l’autogovern del país es veurà afectat.

 

Mascaró recorda que fins ara “la reducció del dèficit només s’ha traduït en retallades brutals en serveis públics que han pagat els ciutadans”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: