"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/04/2012

Biel Barceló a José Ramón Bauzá: “necessitam un president del Govern, no un escolanet del senyor Rajoy”

El portaveu del PSM-IV-ExM afirma que els PGE són “un desastre” per les Illes Balears i “enfonsaran les classes mitjanes”El portaveu parlamentari de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa, Biel Barceló, ha demanat al president José Ramón Bauzá quina valoració fa de les mesures preses pel Govern espanyol, especialment dels Pressuposts Generals de l’Estat aprovats divendres passat en Consell de Ministres.

 

Barceló ha afirmat que els PGE “enfonsaran les classes mitjanes, no només de les Illes Balears, sinó de tot l’Estat”, i marginaran les Illes Balears amb un descens de les inversions territorials, al temps que obvia els compromisos pendents amb les Illes Balears: “els Pressuposts de Rajoy no preveuen els 860 milions d’euros que l'Estat deu a illes Balears en convenis i inversions”, ha dit.

 

El portaveu dels nacionalistes i ecosocialistes ha afirmat: “els Pressuposts Generals de l’Estat són un desastre. Senyor Bauzá, necessitam un govern que ho tengui clar, no un Govern que digui amén i es dediqui a alabar al senyor Rajoy. En definitiva, necessitam un president del Govern, i no un escolanet del senyor Rajoy”.

 

Com a mostra de la càrrega sobre les classes mitjanes, Barceló apunta que el Govern espanyol apuja l’electricitat, el gas, l’IBI, l’IRPF... “però perdona a defraudadors perquè blanquegin doblers negres”. El portaveu del PSM-IV-ExM recoda que el president Bauzá “també carrega sobre les classes mitjanes: amb el cèntim sanitari, les retallades en educació i salut... però perdona l'impost de patrimoni als rics”.

 

Com a resposta, José Ramón Bauzá ha defensat les mesures de Mariano Rajoy amb l’argument que “per fi Espanya té un president que pren decisions i que ha fet tant en tan poc temps”; i ha tornat a atacar la gestió del Govern de pacte progressista.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: