"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/03/2012

PSM-IV-ExM critica que la Conselleria persegueixi els llaços “de forma inquisitorial i amb traïdoria”, aprofitant la vaga

La coalició insta el conseller Bosch a solucionar els problemes reals de l’educació: “ara l’IBISEC es dedica a llevar llaços de tela dels instituts, en compte de llevar goteres, que és la seva feina. No ens podem permetre aquesta tudadissa de recursos públics”



La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa considera “indignant” i “absolutament reprovable” el fet que la Conselleria d’Educació, a través de l’empresa pública IBISEC, aprofitàs la jornada de vaga general d’ahir per llevar els llaços per la llengua de les façanes dels centres educatius del país. La formació nacionalista i ecosocialista qualifica el fet de “persecució inquisitorial executada amb traïdoria”.

 

A més, des del PSM-IV-ExM recorden que la feina de l’IBISEC no és actuar contra la llibertat d’expressió i contra l’autonomia dels centres que s’han afegit a la campanya “Enllaçats pel català” per defensar la llengua pròpia del país. I insten el conseller Rafael Bosch a solucionar els problemes reals de l’educació: “ara l’IBISEC es dedica a llevar llaços de tela dels instituts, en compte de llevar goteres, que és la seva feina. No ens podem permetre aquesta tudadissa de recursos públics, especialment si tenim en compte que el Govern del PP està retallant de manera brutal els pressuposts dels centres escolars”.

 

La coalició PSM-IV-ExM anima a tota la ciutadania a afegir-se a la campanya “Enllaçats pel català”, i a manifestar públicament el suport a la llengua catalana i a denunciar els atacs que el Govern de José Ramón Bauzá està perpetrant contra els elements de cohesió social i identitària del país.






      

 

 










PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: