"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/03/2012

PSM-IV-ExM considera la pujada de sous del gabinet del president Bauzá “una vergonya, es miri com es miri”

Biel Barceló insta el Govern a rectificar arran de la decisió del TSJIB de suspendre cautelarment l’increment salarial pel greuge comparatiu amb altres treballadors del sector públic: “la crisi l’ha de suportar tothom”El portaveu parlamentari del grup PSM-IniciativaVerds-Entesa, Biel Barceló, ha demanat al Govern que rectifiqui la pujada de sous del 25% als membres del gabinet del president José Ramón Bauzá. Ho ha fet als passadissos del Parlament, arran que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears hagi suspès cautelarment aquesta decisió pel greuge comparatiu amb la resta de treballadors del sector públic en resposta a una denúncia del sindicat UGT.

 

Barceló recorda que la coalició nacionalista i ecosocialista va ser la primera formació que va denunciar políticament la mesura aprovada pel Govern del PP, i afirma que pujar els sous del personal de confiança del president mentre s’apliquen retallades, s’acomiaden treballadors públics o se’n rebaixen els sous “és una greu errada i una vergonya, es miri com es miri”.

 

El portaveu del PSM-IV-ExM assenyala que “parlar d’austeritat i al mateix temps apujar els sous del personal de confiança dels alts càrrecs polítics és una greu incoherència”. Biel Barceló insta el Govern a “predicar amb l’exemple”, a rectificar la decisió i a tornar els doblers que aquests assessors han cobrat de més durant aquests mesos.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: